Zonder onze vrijwilligers, inmiddels rond de twintig mensen, kan de MPN Stichting haar werk niet doen. Help mee!

Als vrijwilliger ondersteunt u direct of indirect MPN-patiënten en hun naasten. Wij hebben verschillende vrijwilligersfuncties: van  standbemanning bij congressen, ervaringsdeskundige voor de lotgenotentelefoon en redacteur voor onze website of ons tijdschrift Pur Sang, tot bestuurder. Ook hebben we regelmatig projecten waarbij hulp van vrijwilligers nodig is. Dus wilt u iets doen voor een ander in een gezellig enthousiast team? Meldt u dan nu aan als vrijwilliger en geef aan wat u graag zou willen doen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!